Affiliate Playground™ Mentorship

Jij wil affiliate marketing succesvol en met plezier inzetten. Ik ga jou daarbij helpen en ben jouw mentor under speed dial

Dat doen we zo:

01

9+ jaar ervaring in je zak

02

Concreet plan van aanpak

03

Je krijgt mijn telefoonnummer

Je voelt aan alles dat er iets ontbreekt in jouw affiliate strategie

Je zoekt al een poosje naar die geheime combinatie. Een mix plezier maken, samenwerkingen en een affiliate strategie, en je creëert magie.

Hier weten alleen weinig affiliates het bestaan van.

En jij hebt deze geheime combinatie ook nog niet gevonden. Met als resultaat? Je raakt overweldigd door de mogelijkheden van affiliate marketing.

Er is zoveel te doen en er is zo weinig tijd. Je had er meer van verwacht. En al helemaal van affiliate marketing.

Iedereen doet er zo makkelijk over. Even een website-tje live zetten en geld verdienen. Maar niets is minder waar. Je bent nu al een flinke tijd bezig.

Die paar honderd euro die je iedere maand verdiend met affiliate marketing, staat niet in verhouding met het aantal bezoekers dat je hebt.

Jouw investering staat niet gelijk aan wat je eruit haalt. Je inkomsten zijn instabiel en je hebt te weinig samenwerkingen met adverteerders. Het voelt alsof je tegen een muur aanloopt. Je wilt wel, maar je komt niet verder.

Je bent op zoek naar de juiste strategieën en een sterke manier van werken. Maar door de bomen zie je het bos niet meer. Het voelt alsof stabiele inkomsten en een overvloed aan samenwerkingen verder weg zijn dan ooit.

Iedere keer als je wilt opstarten, stop je weer. Het feit dat je steeds weer door wilt pakken en niet bij de pakken neer wilt gaan zitten zegt iets over je mentaliteit. Nu is het tijd om concreet de juiste stappen te gaan zetten.

Let's play

Affiliate marketing goed inzetten kost inderdaad tijd. Maar zodra je een goede basis hebt staan, kost het je steeds minder tijd. Het is een investering in het nu, waar je later elke keer weer van profiteert.

Dat is waarom mensen het een passieve inkomstenstroom noemen.

Affiliate marketing werkt wanneer het custom made is. Op basis van jou als persoon en jouw platform. Wanneer jij kiest voor een custom made aanpak, beperk jij het gevoel van overweldigd zijn en dicht je het energielek.

Klaar voor meer plezier, meer consistent inkomen uit jouw website én een flinke dosis extra kennis?

Welkom bij het Affiliate Playground™ Mentorship. Jouw plek waar je tot rust kunt komen door gericht aan de slag te gaan met jouw affiliate marketing machine.

The Affiliate Playground™ Mentorship

Dit Mentorship is ongekend binnen het affiliate landschap.

Vanuit mijn Mentorship deel ik niet alleen welke strategieën voor mij goed werken. Ik ga samen met jou kijken naar je website en uitzoeken welke strategie voor JOU werkt. Een custom made strategie.

Ik weet wat werkt bij affiliate websites en wat niet werkt. Ik weet ook wat adverteerders van affiliates verwachten. Een unieke combinatie, die jou helpt naar meer succes met affiliate marketing.

* Geheel vrijblijvend natuurlijk

9+ jaar ervaring,
dat is wat jij krijgt

Ik heb ontiegelijk veel kennis door de tientallen duizenden affiliates van de afgelopen 9+ jaar (gehad). Zo heb ik middelgrote tot grote webshops als Heineken, Wehkamp, RITUALS en VakantieVeilingen.

Dankzij mijn ervaring binnen affiliate marketing, waarbij ik 60+ affiliate programma’s heb mogen zien en tientallen duizenden affiliates voorbij heb zien komen, weet ik wat werkt. En ook wat niet werkt. Minstens net zo belangrijk.

Dit krijg jij

Aan de slag!

Uitdagingen overwinnen

Affiliate Playground Mentorship

1:1 aan de slag

7648,80

5300

in termijnen is mogelijk

Dit is wanneer het Mentorship iets voor jou is

✅ je hebt minimaal één affiliate-website hebt staan

✅ je weet wat affiliate marketing is en ziet dat dit een goed verdienmodel voor jou kan zijn

✅ je hebt minimaal 4 uur in de week beschikbaar om aan jouw website te werken

✅ je staat open voor nieuwe strategieën, nieuwe ideeën en nieuwe prioriteiten

✅ je wilt meer tijd ervaren als je affiliate marketing als verdienmodel beter op de rit hebt

Geen 13 in een dozijn

9+ JAAR ERVARING IN JE ZAK
Ik werk sinds 2015 in de affiliate wereld en ken de ins en outs volledig dankzij mijn ervaring aan zowel de affiliate- als adverteerderzijde.

CONCREET PLAN VAN AANPAK
In 4 maanden tijd kun je veel stappen zetten. Dankzij een uitgebreide kick-off maken we een 4 maanden plan van aanpak zodat we gericht jouw uitdagingen aanpakken.

JE KRIJGT MIJN TELEFOONNUMMER
Naast de mentorcalls waarin we de diepte in kunnen, kun je tussentijds sparren en vragen stellen via WhatsApp. Ik ben niet voor niets jouw mentor: ik sta voor je klaar.

Samen aan de slag? Plan een match-call