Affiliate Playground™ Mentorship

Ik ben jouw mentor under speed dial. 

Samen 1 op 1 aan de slag? Plan een match-call in!

Uitdagingen zijn er om te overwinnen

01

9+ jaar ervaring in je zak

Ik werk sinds 2015 in de affiliate wereld en ken de ins en outs volledig dankzij mijn ervaring aan zowel de affiliate- als adverteerderzijde.

02

Concreet plan van aanpak

In 4 maanden tijd kun je veel stappen zetten. Dankzij een uitgebreide kick-off call maken we een 4 maanden plan van aanpak zodat we gericht jouw uitdagingen aanpakken.

03

Je krijgt mijn telefoonnummer

Naast de mentorcalls waarin we de diepte in kunnen, kun je tussentijds sparren en vragen stellen via WhatsApp. Ik ben niet voor niets jouw mentor: ik sta voor je klaar.

Er is een geheime combinatie...

Eentje waar weinig affiliates het bestaan van weten.

Mix plezier maken, samenwerkingen en een affiliate strategie, en je creëert magie.

Maar in plaats van magie ervaar je nu iets anders. Je raakt overweldigd door de mogelijkheden van affiliate marketing. Je voelt je te laat om nog in te stappen in het uitvergroten van het affiliate verdienmodel en het wordt nu zo ontzettend veel werk om het nog bij te sturen.

Het hebben van een website voelt vanaf het begin al als een rollercoaster. Zoveel te doen, zo weinig tijd. Je had er meer van verwacht, en al helemaal van affiliate marketing.

Iedereen doet er zo makkelijk over. Even een website-tje live zetten en geld verdienen. Maar niets is minder waar. Je bent nu al een flinke tijd bezig.

Die paar honderd euro die je iedere maand verdiend met affiliate marketing, staat niet in verhouding met het aantal bezoekers dat je hebt.

Jouw investering staat niet gelijk aan wat je eruit haalt. En dat zegt niet per se iets over de kwaliteit van jouw website, maar alles over de kwaliteit van jouw achtbaanwagentje. Hoe jij van het begin van de rollercoaster naar het einde komt, dat kunnen we van een make-over voorzien.

Het krakkemikkige achtbaanwagentje slingert je alle kanten op. Het voelt veilig, maar dat is het niet. Je inkomsten zijn instabiel. Je hebt te weinig samenwerkingen. En je houdt je vast in dit wagentje. Tijd voor die make-over. Tijd om nu echt op zoek te gaan naar de strategieën die voor jou werken. Die maken van jouw krakkemikkige achtbaanwagentje straks een prachtige wagen die je veilig houdt, met stabiele inkomsten en samenwerkingen die echt bij jou passen.

En weet je, het is niet gek dat je je overweldigd voelt door alles wat er gebeurd. Focus is hierbij ontzettend belangrijk, net als een sparringpartner die weet welke strategieën het beste werken en je hierin op maat adviseert.

Die sparringpartner voor jou ben ik. Met mijn 8.5+ jaar ervaring binnen affiliate marketing, waarbij ik 50+ affiliate programma’s heb mogen zien en tientallen duizenden affiliates voorbij heb zien komen, weet ik wat werkt. En wat niet werkt – minstens net zo belangrijk.

Welkom bij het Affiliate Playground™ Mentorship. Jouw plek waar je tot rust kunt komen door gericht aan de slag te gaan. Zonder heen en weer geslinger, maar consistent naar voren.

Dit Mentorship is ongekend binnen het affiliate landschap.

Vanuit mijn mentorship deel ik namelijk niet alleen met je welke strategieën voor mij goed werken, die we samen finetunen naar jouw website zodat het echt een custom made strategie is.

Ik heb zicht op tientallen duizenden affiliates in de afgelopen 9+ jaar (gehad) dankzij mijn internationale freelance ervaring voor middelgrote tot grote webshops als Heineken, Wehkamp, RITUALS en VakantieVeilingen.

Ik weet wat werkt bij affiliate websites, en wat niet werkt, én ik weet wat adverteerders van affiliates verwachten. Een unieke combinatie, die jou helpt naar meer succes met affiliate marketing.

De bonussen die je erbij krijgt zijn een extra stok achter de deur en een groeiversneller. Je gaat nog sneller stappen zetten dan met enkel een coachingstraject of mentorship.

Kost dit je dan veel tijd en energie? Affiliate marketing goed inzetten kost inderdaad tijd, maar als je een goede basis hebt staan kost het je steeds minder tijd. Het is een investering in het nu, waardoor je later er meer van profiteert. Dat is waarom mensen het een passieve inkomstenstroom noemen. En doordat plezier een belangrijke driver is binnen het Mentorship zal je er juist energie van krijgen!

Juist doordat het custommade op jou als persoon en jouw platform is beperken we het gevoel van overweldigd zijn en dichten we het energielek.

We are about to have so much fun!

Ben jij er klaar voor om uit die rollercoaster te stappen en in die zweefmolen te gaan zitten? Klaar voor meer plezier, meer consistent inkomen uit jouw website én een flinke dosis extra kennis? Ga voor The Affiliate Playground™ Mentorship voor die ongekende affiliate ervaring die jou door jouw glazen plafond heen laat breken.

Plan jouw vrijblijvende match-call in en dan spreek ik je snel!

In deze 4 maanden...

Die rollercoaster kun je hier inwisselen voor een zweefmolen. Stabieler, maar minstens net zo leuk.

The Affiliate Playground™ Mentorship is de meest persoonlijke vorm hoe ik je help jouw affiliate marketing avontuur met meer rust, meer strategie en meer inkomsten vorm te geven.

Aan de slag!

Uitdagingen overwinnen

Affiliate Playground Mentorship

1:1 aan de slag

7648,80

5300

in termijnen is mogelijk

Samen aan de slag? Plan een match-call