Vragen? Vragen!

Super leuk als je jouw vragen met mij wilt delen. Ik kijk uit naar jouw vraag. 

"Door kennis te delen, vermenigvuldigen resultaten"

FAQ

Zeker, je mag me een email sturen op jennifer@affiliateblogger.nl

Mijn allesomvattende, ultieme cursus heet de Affiliate Playground. In deze cursus vind je mijn 9+ jaar ervaring terug in de vorm van tientallen praktische video’s. Het maximale uit affiliate marketing halen begint hier. 

Wil je beginnen met affiliate marketing? Dan is de Super Affiliate-cursus iets voor jou. Ik neem je aan de hand hoe jij start met affiliate marketing als verdienmodel. 

Ik heb een aantal mini-cursussen zodat je voorzichtig jouw eerste stapjes kunt zetten binnen affiliate marketing. Deze vind je op mijn cursus-overzichtspagina.

Dat ligt eraan welke cursus je al hebt gevolgd en welke je nu wilt gaan volgen. Heb je de mini cursus gevolgd en wil je de stap maken naar de Super Affiliate-cursus of de Affiliate Playground? Dan krijg je jouw investering terug in de vorm van een kortingscode. 

Ga je van de Super Affiliate-cursus naar de Affiliate Playground? Ook dan krijg je jouw investering terug in de vorm van een kortingscode. 

In alle gevallen dient de kortingscode meteen gebruikt te worden op de aankoop van een opvolgende cursus. 

Dit geldt niet voor het Mentorship. 

Stuur mij een email op jennifer@affiliateblogger.nl om een kortingscode aan te vragen.

Als je vragen hebt over de Affiliate Playground of over mijn Mentorship, bijvoorbeeld of het voor jou geschikt is, dan kunnen we hier zeker over bellen. Je kunt hier een match-call met mij inboeken. 

In veel gevallen is dit mogelijk. Bekijk de mogelijkheden bij het betaalformulier van het digitale product dat je wilt aanschaffen.

Staan er geen betaalopties bij? Dan is het bij dat specifieke product helaas niet mogelijk.