De Premium Affiliate Community

Niet langer alleen op affiliate avontuur, maar samen 

Je bent aan de slag gegaan met affiliate marketing om meer geld te verdienen. Met een backpack vol ervaringen ben je begonnen aan jouw affiliate avontuur en ben je aan de slag gegaan.

Een affiliate-website hier, affiliate-samenwerkingen daar, content maken en zichtbaar zijn, je haalt van alles uit jouw backpack om door te bouwen. De weg verder vrij maken naar jouw droomleven: meer geld verdienen op jouw voorwaarden.

Maar gaandeweg merk je dat het langzaam gaat. De groei zwakt af en je verliest je motivatie.

Wist je dat na de eerste 3 tot 6 maanden de meeste affiliates alweer stoppen met affiliate marketing?

En dat is precies het probleem

Na die 3 – 6 maanden is pas het moment dat de magic gaat gebeuren. Daarna merk je pas verschil dankzij jouw zichtbaarheid, daarna merk je pas dat je op gaat vallen bij adverteerders. Daarna vindt de groei versterker plaats.

Maar je merkt ook dat je backpack leeg raakt. De ervaringen die je meenam in jouw affiliate avontuur zijn niet toereikend genoeg meer.

Je mist het hebben van een collega nu. Iemand met wie je even kunt sparren, aan wie je vragen kunt stellen, iemand die even met je meekijkt.

Affiliate marketing is samenwerken.

En niet alleen met de adverteerders en affiliate netwerken, maar juist ook tussen affiliates. Daarmee kun je zoveel sneller gaan.

Alleen ga je sneller,
samen kom je verder ❤️

Ik heb zelf in mijn begintijden als affiliate te lang geklooid met het vinden van de manier van werken voor mijn affiliate-website. Ik heb te lang vastgehouden aan niet werkende ideeën, en manieren van werken die gebaseerd waren op wat ik leuk vond in plaats van wat daadwerkelijk geld op levert.

Wat mij hielp was me omringen met gelijkgestemden. Andere website-eigenaren die ook bezig zijn met affiliate marketing bij wie ik terecht zou kunnen.

Maar daar moet je een drempel voor over. Vragen stellen aan iemand waarvan je niet zeker weet of die ervoor open staat is spannend. Uitstellen om de vragen te stellen en de relatie hierin op te zoeken is verleidelijk. I feel you. Ik had exact hetzelfde.

Ik heb gemerkt dat als je die drempel over durft te gaan, je verrassende reacties krijgt. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden, door te vragen waardeer je jouw eigen tijd meer. Je bereikt veel meer in een kortere tijd. En weet je, altijd maar je successen alleen vieren is niet leuk.

Want dat is al snel wat er gebeurt als affiliate. Je zit op een eigen affiliate-eilandje. Je werkt alleen aan jouw eigen affiliate avontuur voor meer inkomen. Je weet dat dit niet werkt, want je komt niet verder.

Online wordt er weinig gedeeld over hoe affiliate marketing echt in de praktijk werkt. Dus je verliest hier tijd met eigen onderzoek doen, door zelf alles uit te testen en te bepalen.

Je dus vasthouden aan jouw eigen backpack vol ervaringen, op je eigen affiliate-eilandje, zonder de weg te vragen, werkt niet.

Juist het gesprek openen, de weg vragen, vragen stellen, successen samen vieren zorgt niet alleen voor meer kennis, inzicht en efficiëntie, en daarmee uiteindelijk ook meer inkomen, maar ook voor het gevoel van teamspirit. Je hoeft dit niet alleen te doen.

Maar je hoeft ook niet zelf te bepalen met wie je wilt sparren. Het kan makkelijker en laagdrempeliger.

Een stuk minder eng, I promise.

De plek waar je jouw ervaringen uitbreidt

Er is namelijk een plek waar je heen kunt om in een warm bad te belanden en te relaxen met andere affiliates. Een plek waar je veilig vragen kunt stellen en je vragen worden beantwoordt. Waar je verder kunt groeien als affiliate en jouw backpack verder kunt aanvullen.

Het is een plek waar je leert van de vragen van anderen, waar jouw blikveld zo verruimd wordt met mogelijkheden waar je eerder nog niet aan dacht.

De plek waar je jouw motivatie een boost geeft, successen deelt, feestjes meevieren met andere affiliates en waar je leercurve een stijgende lijn neemt.

Deze plek is waar jij meer dan welkom bent.

Deze plek is de Affiliate Community.

Het is een plek waar je leert van de vragen van anderen, waar jouw blikveld zo verruimd wordt met mogelijkheden waar je eerder nog niet aan dacht.

Premium Affiliate Community

De Affiliate Community is de plek waar je onder gelijkgestemden binnen specifieke topics vragen kunt stellen en kunt kletsen over kansen en mogelijkheden.

Je vindt hier 10+ borden met verschillende thema’s. Zo kunnen we het gesprek aangaan over techniek, aanvullende samenwerkingen, content maken, maar ook affiliate netwerken en analyses.

Niets is te gek en je kunt alles delen binnen de community waar jij als affiliate mee te maken hebt. Die backpack mag weer vol raken met wat je nu nodig hebt.

En daar helpen ikzelf en de andere affiliates op dagelijkse basis bij in de Affiliate Community.

De enorme waarde zit precies hierin. Dat zowel ik als mede-affiliates met je meedenken, maar ook dat je zelf vragen stelt waar je door geïnspireerd raakt en mee verder kunt.

Je bepaalt uiteindelijk zelf wat je deelt. Je mag cijfers en linkjes delen, maar je mag het ook blurren of verbergen.

Je hebt zelf de regie in handen. Met meerdere mede-affiliates en ikzelf under speed dial binnen de community. Je bent niet alleen.

Dit krijg je

Je aanbod

Babysteps

Gratis affiliate communitybord

Ervaren hoe de Affiliate Community is kan via het gratis communitybord

0,-

eenmalig

volle vaart gaan

Premium affiliate community

Yes, join de premium club
voor meer extra’s!

24,95

per maand